Membrii Extreme Travel Club:

- 34 membri -

Radu Vatcu, Valentin Ghincolov - noi am format baza EXTREME TRAVEL CLUB
Pasionati de munte, alpinism, sporturi extreme si expeditii in zone spectaculoase, am strans ani multi si bogati de experienta acumulata in drumetii. Aventura ne-a purtat din muntii Romaniei, batuti in lung si lat, si pana la antipozi. Impreuna am escaladat de la Mont Blanc sau Elbrus la Kilimanjaro sau Aconcagua. Am explorat lumea din Africa si Nepal pana in Patagonia si Tara de Foc. Va invitam cu toata increderea sa ne insotiti pentru a cuceri piscurile planetei sau a descoperi impreuna cu noi locuri fantastice de poveste si aventura. Merita, credeti-ne!
Suntem deja 34 membri, inscrie-te si tu.

Membrii Fondatori:

Card de membru Extreme Travel Club
Solicita acum cardul de membru Extreme Travel Club!

 

Membrii principali & Travel Masteri

Performanta

Visezi la trofee Seven Summits sau Seven Volcanoes? Kilimanjaro, Aconcagua, Elbrus, Ararat, Denali, Matterhorn, Grossglockner, Everest Base Camp sau Annapurna circuit sunt numai cateva exemple din locurile si varfurile pe care poti ajunge impreuna cu colegii tai din Extreme Travel Club.

Cultura & Aventura

Vrei la safari in Serengeti sau Masai Mara? Sau sa urmaresti gorilele prin jungla din din Rwenzori si Muntii Lunii? Sau vrei sa ajungi pana la Capatul Lumii, in Patagonia si Tara de Foc? Expeditie cu jeep-urile de la Capul Bunei Sperante si pana la Cascada Victoria. Rafting pe Amazon, explorare in Anzi? Machu Picchu, Lalibela, Insula Pastelui.... Hai cu noi!

Relaxare

Dupa atata aventura, merge si relaxare. Te invitam alaturi de noi pe plajele si cluburile din Cuba, Zanzibar, Venezuela, Lamu, Thailanda, Brazilia... etc... La plaja sau la scubadiving, la un Campari Orange sau Pina Colada, in hamac sau pe nisip, este locul ideal unde sa povestim si planuim despre urmatoarele expeditii.